dijous, 16 de setembre del 2021

Continuem mobilitzant-nos pel "Conveni del LLeure"!!

 



Com ja us vam informar el passat mes de juliol al comunicat conjunt dels tres sindicats, les Patronals del "Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya" dinamiten la negociació del conveni col·lectiu i de nou evidencien la seva manca de voluntat negociadora.

Considerem inadmissible la proposta de congelació salarial sumada als anys 2018, 2020, 2021 i 2022.

En aquest sentit, el proppassat 17 de juny CCOO vam fer una primera concentració que marcava l’inici de mobilitzacions per demostrar a les Patronals la nostra repulsa envers aquesta manca de voluntat negociadora.
Alhora, reivindicavem i continuem reivindicant un conveni digne que garanteixi l’actualització salarial i la millora de condicions de treball de prop de 26.000 persones treballadores d'arreu de Catalunya.

Aquesta va ser la primera, però no pot ser l’última si volem aconseguir un Conveni que reculli les necessitats del sector.

És per aquesta raó que, us convoquem el pròxim 21 de setembre a les 10h. del matí, a la concentració unitària a la Plaça Sant Jaume-BCN (adjuntem cartell).
També, aprofitem per donar-vos una altra data: el pròxim 29 de setembre, al Parlament de Catalunya (l’hora està per concretar, tot i que serà a la tarda).

Com ja sabeu, és importantíssima la vostra presència i que difongueu la convocatòria entre totes les treballadores i treballadors del vostre centre de treball. Us adjuntem el cartell unitari, perquè ens ajudeu a fer que arribi a totes les persones treballadores del Lleure. Només mostrant la força que tenim juntes, podrem aconseguir canvis en la proposta de les Patronals.

#LleureenLluita

4 comentaris:

  1. Thanks for sharing. I found a lot of interesting information here. A really good post, very thankful and hopeful that you will write many more posts like this one. You may want to see short memorial quotes

    ResponElimina
  2. Thanks for writing such amazing content. Your ideas help me every time I read it to work easily and calmly. I like to spend my free time reading your Blogs and learning new things from it. I want to appreciate your work. Good Job. Vlone Outfit

    ResponElimina
  3. Definitely, it’s a useful weblog post. Thanks for the interesting knowledge and ideas given to your viewers. I enjoyed coming around this blog and I am looking forward to read more of your article. Read: Good Morning Messages for Family And Friends

    ResponElimina