divendres, 7 de març del 2014

Jornada de Vaga Lleure 6M.

Jornada de Vaga del Sector del Lleure Educatiu i Sociocultural
Els treballadors/es del Sector del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya hem fet vaga aquest #DijousEnNegre, #6MLleureEducatiuEnVaga

Malgrat les darreres mobilitzacions d'aquest mes de febrer, les patronals no han fet cap pas per desbloquejar les negociacions del tercer conveni del sector i continuen amb la seva postura immobilista de congelació salarial durant quatre anys amb un increment del 0,25% per a setembre 2014 i 0,25€ a l’inici de 2015.
Les reivindicacions han començat a les 10 h davant de l’ACELLEC. A les 11.30 h, un centenar de treballadors/es hem tallat la Via Laietana, davant les portes de la Confederació, patronal del Tercer Sector. I després fins a la plaça de Carles Pi i Sunyer, a les portes de l’ACCAC.
Les accions han continuat amb el dinar a la plaça del Rei, on a hores d'ara encara s'està realitzant un cafè-debat obert i a les 17 hores ens concentrarem a la plaça de Sant Jaume.

Aquí us posem uns enllaços a la notícia sobre la vaga en alguns mitjans:
BTV  TV3

1 comentari:

  1. Aquestes mobilitzacions les recordarem d'aquí a un temps (si continuem així), i potser direm: quina mena,que ja ens han prohibit també fer vaga...

    ResponElimina