divendres, 17 de juliol del 2015

FULL INFORMATIU PUBLICACIÓ 3R CONVENI LLEURE.






Benvolguts/des companyes i companys,
Us informem que, el passat dia 10 de juliol es va publicar al DOCG (“Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya”) el “3r Conveni Col·lectiu del Sector del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya”.

Les entitats signants del conveni són:
*Per la banda sindical, CCOO i UGT.
*Per la banda patronal, l'ACCAC, la Confederació i l'Acellec.

Finalment, ambdues parts han pactat un increment salarial del 0,5% a partir del setembre de 2014, un altre 0,5% a partir de gener de 2015 i una tercera puja, també del 0,5%, el setembre de 2016.
La publicació del “3r Conveni Col·lectiu del Sector del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya” provoca diverses conseqüències, que tot seguit volem repassar amb totes i tots vosaltres:

*Ja està plenament en vigor.

*És d'obligat compliment a partir del divendres 10 de juliol de 2015, i amb efectes retroactius pel que fa a les taules salarials des de setembre de 2014.

*Les empreses i entitats tenen un termini de 2 mesos a partir d'aquesta data per abonar als seus treballadors/es la diferència entre els salaris pagats i els increments fixats a partir de setembre de 2014 i gener de 2015.

*Tots/es els/les treballadors/es que estigueu en actiu durant els mesos de juliol i agost (casals d'estiu, cases de colònies, centres cívics, ludoteques,...) heu de veure ara les vostres respectives nòmines incrementades en un 1%.


Tot seguit, us adjuntem el link al document oficial del DOGC:  http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/6910/1434021.pdf 

També, podeu seguir tota l’actualitat del Lleure mitjançant el següent link:
A més, per tal que pugueu fer seguiment de tota la informació que vagi sorgint al respecte d’aquesta temàtica, us recordem les adreces del Bloc i del Twitter de la “Secció Sindical de CCOO de 7 i Tria”:
      -Twitter: @ccoo7itria
Nosaltres, com sempre, continuarem treballant per tal que la nostra empresa compleixi els acords que ha signat. I, tenint prèviament la informació, no permetrem que cap treballador/a, malgrat ja no estigui a l'empresa, no cobri allò que li pertoca.






“Delegades i Delegats Secció Sindical CCOO 7 i Tria”

1 comentari:

  1. Esperem que aquesta informació sigui del vostre interés. També, esperem continuar comptant amb el vostre suport.

    AMB VOSALTRES SOM MÉS FORTS!!

    ResponElimina