dijous, 14 de febrer del 2019

13 de febrer de 2019: Assemblea comarcal CCOO.
 
Aquest dimecres 13 de febrer de 2019, s’ha organitzat l’assemblea de CCOO del Baix Llobregat, amb un gran èxit de participació, als locals del sindicat a Cornellà. Hi han intervingut diferents dirigents sindicals del territori (Mònica Alarcón i Josep M. Romero), la secretària d’acció sindical de CCOO de Catalunya, Cristina Torre, i el seu secretari general, Javier Pacheco.

Entre els missatges que s’ha escoltat hi ha la campanya per traslladar als convenis col·lectius els 14.000 € de salari mínim de conveni o l’aposta per revertir la reforma laboral a través del diàleg social, que està bloquejant la CEOE. 

Entre les mesures que falta per concretar hi ha: la creació del subsidi per a més grans de 52 anys; la integració del sistema de prestacions i l'SMI; la ultraactivitat als convenis; la prevalença dels convenis sectorials; la modificació de l’article 42 de l’Estatut dels Treballadors sobre subcontractació; els criteris d’inaplicació i modificació condicions de treball; l'acreditació horària; la formació professional per a l’ocupació o la lluita contra el frau a la contractació.

També, s’han exigit l’aprovació d’una agenda social com a prioritat, l’aprovació de pressupostos socials o l’impuls de les mobilitzacions amb la mirada posada en la vaga de dos hores per torn pel 8 de Març que proposa el moviment sindical.

Una vegada més, les Delegades i Delegats de la "Secció Sindical de CCOO de 7 i Tria" també hi vam ser!!

Aquí us deixem unes imatges.
2 comentaris:

  1. Positive root therapy is , Onion Hair Growth oil is power packed with nutrients Hair loss is a common problem now. Sometimes it is difficult to manage hair loss. Positive provides the best best onion hair oil , at best price .

    ResponElimina

  2. Positive root therapy is , Onion Hair Growth oil is power packed with nutrients like sulfur, amino acids Which are best for hair growth On regular usage of this oil, hairs receives all the nutrients , antioxidants buy best onion hair oil , at best price .

    ResponElimina