divendres, 1 de març del 2019

1 de març de 2019: CCOO convoca una assemblea a Cornellà per a preparar la jornada de vaga del 8 de març.




Aquest divendres dia 1 de març, CCOO ha convocat en una assemblea al seu actiu sindical, a les 10h. a la seu comarcal del Baix Llobregat (Carretera d’Esplugues, 68-Cornellà), per a preparar la vaga del 8 de març.

El sindicat convoca una vaga de 2 hores per torn, i vagues a determinats sectors d’activitat, i ho fa amb el lema: “ENS PLANTEM, contra la bretxa salarial, contra els salaris de misèria, contra les violències masclistes”. Per la seva banda, la comunitat educativa està convocada a participar d'una vaga general de 24 hores.

El moviment sindical participa en una mobilització sense precedents i es suma a la crida del moviment feminista internacional.



L’acte ha comptat amb la participació de Raquel Calvera (Inspectora de Treball), que ha fet una ponència al voltant de la situació actual de la dona al món del treball, de les problemàtiques associades a la igualtat i com afecta a sectors d’activitat concrets.

També, han intervingut sindicalistes de diferents empreses i sectors d’activitat, que han donat el seu punt de vista dels problemes associats a les desigualtats i a les discriminacions en termes de bretxa salarial, i també respecte al fet de posar fi a tot tipus de violència.

La cloenda ha anat a càrrec de la “Secretària de Dones, diversitats i LGTBi” (Mónica Alarcón), i del "Secretari General del Territori" (Josep Maria Romero).

L’acte ha finalitzat amb una “performance”, després de la qual s'ha llegit el manifest de CCOO pel 8M.

Les Delegades i Delegats de la "Secció Sindical de CCOO de 7 i Tria" també hi hem estat presents. Us deixem unes imatges:


 ✊

 , contra la bretxa salarial, contra els salaris de misèria, contra les violències










1 comentari: