dilluns, 11 de novembre del 2013

#AssembleaLleure7N.


#AssembleaLleure7NEl passat 7 de Novembre, el Lleure Educatiu i Sociocultural de CCOO vam realitzar diferents assemblees obertes i participatives de treballadors/es del sector, per tal de prendre mesures entre totes/s davant la negativa de la patronal a negociar millores salarials i socials.
Les assemblees es van iniciar traspassant la informació de l'estat actual de les negociacions i de totes les mobilitzacions fetes fins ara. També, es va passar el manual d'accions fet pel Lleure Educatiu i Sociocultural de CCOO per la plataforma SOS Lleure; obrint després amb els treballadors/es un espai participatiu i de debat.
El contingut de les assemblees es podria resumir en un sol punt: 
Les persones treballadores del sector del Lleure no estem disposats a acceptar la postura immobilista de les patronals i prendrem les mesures adients per a aconseguir avançar en les negociacions, continuant amb la campanya DeDolPelLleure, els DijousEnNegre com a eines i  amb la Plataforma SOS Lleure com a eina de treball comú i futures mobilitzacions.
Des de CCOO continuarem fem-nos ressò de les opinions de les persones treballadores del sector i informant del procés de Negociació del Conveni i l'estat actual del mateix com hem fet fins ara.
Cal agrair el nivell de participació que hi va haver en totes i cadascuna de les assemblees realitzades als diferents territoris i la participació de gent d'altres sindicats.
Cal Sumar x Avançar
Els Drets es defensen o es perden

1 comentari: