dijous, 21 de maig del 2015

Cobrament Endarreriments curs 2014-2015.

Ara que s’acosta la fi d’un nou curs escolar, des de la “Secció Sindical de CCOO de 7 i Tria” us volem recordar una qüestió que sovint els treballadors/es deixem passar de llarg, i a l’empresa ja li està bé que sigui així.
Ens referim al cobrament d’endarreriments.

Com sabeu, el passat mes de març es va signar el “3r Conveni del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya”. Entre d’altres millores socials, es van aprovar les noves taules salarials, amb els següents increments salarials:
-Setembre 2014: 0.5%.
-Gener 2015: 0.5%.
-Gener 2016: 0.5%.

La nostra empresa encara no ha començat a aplicar aquests increments salarials. I, aquí és on entrem en matèria.
Situació actual: final de curs i no pagament d’endarreriments (corresponents als increments salarials de setembre 2014 i  gener 2015 (0.5+0.5=1%).

*Què passa si em fan fora abans que l’empresa m’apliqui aquests increments? Recordeu que, dintre d’uns dies ens trobem amb l’inici de la “Jornada Intensiva”, amb la qual cosa donat que baixa el nombre d’assistents al “Servei de Menjador”, també es redueixen les plantilles dels equips de monitoratge.

*Què passa si el proper curs escolar deixo de treballar a 7 i Tria, perquè m’ha subrogat una altra empresa, o bé perquè he trobat una altra feina?

En ambdòs supòsits, és a dir si causeu baixa de l’empresa abans no es faci aquest pagament, com a treballadors/es teniu dret, i l’empresa obligació, de cobrar aquests endarreriments; els quals, han d’estar reflexats en la vostra fulla de quitança/”finiquito”.
Simplement, es tracta que l’empresa compleixi allò que ha signat la patronal de que forma part i que, en definitiva, faci el que marca la llei.

Aprofitem per a recordar-vos que, podeu contactar amb nosaltres, enviant-nos els vostres dubtes a: cocos7itria@gmail.com

També, ens podeu seguir a:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada