dilluns, 16 de novembre del 2015

#DijousEnNegre.Tornen les Samarretes Negres. Demana la teva!!!

Negres, Demana la teva!!!

Dins de la campanya per reclamar la regulació del sector del Lleure Educatiu i Sociocultural, tornen les samarretes negres. 
Una vegada més, cal visualitzar-nos, cal fer sentir el nostre clam per reclamar que d'una vegada l'administració decideixi afrontar la regulació del sector. 
Volem ratios, volem reconeixement com a agents educatius, volem millor formació, volem qualitat educativa, volem participar com a iguals en el desenvolupament dels projectes educatius, etc.


Des de CCOO volem que tothom participi activament en aquesta lluita per construir un model de Lleure Educatiu i Sociocultural a Catalunya. 
Al llarg del curs us anirem fent arribar propostes per debatre i construir conjuntament. Però, mentrestant, podem començar a fer visible un cop més el nostre conflicte.
Així doncs, si al vostre centre de treball ja teniu les samarretes negres ja ho sabeu, cada dijous i que siguin ben visibles. I si no les teniu i voleu participar amb nosaltres, doncs podeu fer una comanda que nosaltres us les farem arribar al vostre centre de treball.

Per fer una comanda feu clic aquí

1 comentari: