dijous, 2 de març de 2017

Actes amb motiu del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.


CCOO de Catalunya us convida a participar en les activitats i en els actes centrals que organitza o en els quals participa la Secretaria de la Dona i de Cohesió Social del sindicat, amb motiu del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.
Foto

Enguany el lema escollit és: "Som dones, fem drets, fem lluites".I, les activitats són aquestes:8 de març:10 h. Assemblea de delegades i delegats. Sala d’actes de la seu central de CCOO de Catalunya, Via Laietana, 16, de Barcelona.

10 anys de la llei d’igualtat: i ara què?


• Ho presenta Alba Garcia Sánchez, secretaria de la Dona i de Cohesió Social de CCOO de Catalunya.
• Ponència d’Encarna Bodelón González, professora de filosofia del dret a la UAB i directora del Grup de recerca Antígona: drets i societat amb perspectiva de gènere.
• Taula rodona: Mercè Haro Garcia, de l’empresa Miquel Alimentació, i Alba Garcia Sánchez.
• Cloenda a càrrec de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya.12 h. Manifestació, concentració i acció reivindicativa a les portes de Foment del Treball.16.30 h. Projecció de la pel·lícula La vieja dama indigna.
Espai L’Assemblea, a la seu de CCOO de Catalunya (Via Laietana, 16, de Barcelona).19 h. Manifestació unitària amb el lema “La revolució imparable de les dones”. Organitzada per la Comissió 8 de Març 2017, Barcelona. A plaça de la Universitat de Barcelona.La gent de CCOO ens trobarem, a les 19 h., a la porta central de la Universitat de Barcelona.Els delegats/des de la "Secció Sindical de CCOO de 7 i Tria" donem tot el nostre suport a la realització d'aquestes activitats, i també us convidem a participar-hi.

1 comentari: