dimarts, 24 d’octubre del 2017

Defensem l'actual model educatiu català.



Els delegats i delegades de la “Secció Sindical de CCOO de 7 i Tria” donem tot el nostre suport als comunicats emesos tant per la Federació d’Educació de CCOO, com pel MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa), en defensa de l’escola catalana, i com a resposta als atacs rebuts des de diferents ministeris del govern de Madrid, partits i mitjans de comunicació estatals; acusant tota la comunitat educativa catalana d’adoctrinar i fomentar l’odi contra Espanya.

Nosaltres, com a integrants d’un col·lectiu molt nombrós a Catalunya, volem dir ben clar i ben fort que aquests atacs són una falta de respecte a tota la comunitat educativa del nostre país, de la qual formem part com a educadors i educadores del Lleure Infantil i Juvenil.
Com diu la nostra companya Mercè: Si adoctrinar és treballar amb els infants els valors com el diàleg, la cooperació i el respecte a la pluralitat... sí #joAdoctrino.

Nosaltres, com a agents educatius en el temps de Lleure, continuarem desenvolupant la nostra feina en els centres educatius com fins ara: amb il·lusió, amb fermesa, amb rigor i amb l’absolut convenciment que no ens podem deixar prendre tot el que hem aconseguit al llarg dels darrers anys.

Com sempre, lluitarem per defensar el model educatiu actual en el que creiem, tot i reconèixer que és força millorable i encara hi ha molta feina a fer, i tornarem a guanyar.

Per tot això, ens afegim i us emplacem a que participeu activament a les diferents concentracions que hi ha convocades, davant els ajuntaments de totes les capitals de comarca, demà dimecres 25 d'octubre a les 18h.


No permetrem que ens toquin l'educació!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada