dijous, 5 de setembre del 2013

CCOO tornarà a reivindicar la Catalunya social amb la Plataforma Prou Retallades en la Diada de l'11 de Setembre.


Foto
Com cada any, CCOO de Catalunya participarà en els actes de la Diada Nacional, el proper 11 de setembre. Enguany, ho farà novament amb la Plataforma Prou Retallades, amb la qual realitzarà la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova, amb la reivindicació de la Catalunya social i el dret a decidir de la ciutadania sobre el seu futur i, molt especialment, sobre les polítiques de retallades socials que està duent a terme el Govern de la Generalitat. El lema torna a ser “Per una Catalunya social, #jovulldecidir”. La convocatòria de CCOO de Catalunya és a les 9 hores, a la ronda de Sant Pere amb el carrer Girona (cantonada mar) de Barcelona. Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, encapçalarà la delegació del sindicat. 


CCOO de Catalunya es reafirma un cop més en la defensa del dret a decidir i d’una Catalunya social, on drets socials i drets nacionals són indestriables. Per això, el sindicat anima totes les persones a participar en els diversos actes i convocatòries, a fer visible el rebuig a les retallades que pateix la ciutadania i a reivindicar la Catalunya social. 

1 comentari:

  1. Quants/es més siguem, molt millor. Algú/na espera que es produeixin canvis en aquest país estant assegut/da al sofà??

    ResponElimina