dimecres, 18 de setembre del 2013

La comunitat educativa de Catalunya xifra en 10.000 els alumnes que es quedaran sense beques menjador.

El Marc Unitari de la Comunitat Educativa de Catalunya (MUCE) calcula que 10.000 alumnes es quedaran sense beques menjador, segons les dades que estan rebent des de les diferents associacions de pares i mares (AMPA). La comunitat educativa titlla "d'insuficient" l'augment d'1,8 milions d'euros plantejat pel departament d'Ensenyament en beques menjador per a aquest curs i denuncia que en els pressupostos del 2010 hi havia una partida de 16 milions més que en els actuals −que és de 34 milions d'euros− per quasi 50.000 alumnes menys.
La comunitat educativa "no es creu" que el departament d'Ensenyament cobreixi les beques que hagin estat denegades pels consells comarcals si es detecta que el menor té carències alimentàries, tal com va assegurar la consellera Irene Rigau. 
Alhora, el MUCE ha fet una crida a la "desobediència oberta" contra la llei per a la millora de la qualitat educativa (Lomce) si finalment entra en vigor. 
Pel que fa la vaga que la comunitat educativa estatal ha convocat el proper 24 d'octubre, el MUCE encara està estudiant si s'hi sumarà. 

1 comentari:

  1. A menys beques de menjador, menys monitors/es de menjador. A menys monitors/es de menjador, més atur. A més atur...seguim??

    ResponElimina