dilluns, 24 de novembre del 2014

"Cal garantir l’accés de tots els infants i joves a les activitats d’educació en el lleure". Volem decidir x una Catalunya Social.




"Per una Catalunya que reconegui els drets socials de tots els ciutadans i ciutadanes del nostre país tornem a dur la nostra veu al carrer. 
Les polítiques desenvolupades en els darrers temps pels governs d’Espanya i de la Generalitat de Catalunya han suposat un increment de les desigualtats socials incrementant el nombre de persones que viuen per sota el llindar de la pobresa o en risc d’exclusió social. 


L’incipient estat del benestar construït a partir de les reivindicacions socials s’ha anat desmuntant amb una política de retallades i privatitzacions que han deteriorat els serveis públics i han qüestionat drets fonamentals com el dret a l’habitatge, el dret al treball digne, la sanitat o l’educació..." 

Per a llegir el document sencer, fes clic a la imatge.

2 comentaris:

  1. Drets nacionals i drets socials han d'anar de la ma...

    ResponElimina
  2. Is a Saudi company founded 25 years ago to meet the services of pest control in the Eastern Province, our main presence in the city of Dammam, we have implemented many tasks and solve problems in the cause of pest control and we are still working on the development of the state and discover the best ways to fight insects home simply Without any harm to human beings.
    شركة مكافحة حشرات
    شركة مكافحة النمل الابيض بسكاكا

    ResponElimina