dimecres, 26 de novembre del 2014



La Secció Sindical de 7 i Tria porta a l'empresa al TLC




La secció sindical de CCOO a 7 i Tria ha interposat una demanda de mediació davant del Tribunal Laboral de Catalunya. El motiu de la demanda ha estat l'acció unilateral de l'empresa, sense respectar els terminis i les formes establerts a l'Estatut dels Treballadors, de a 1 de desembre de 2014 deixar d'aplicar el Conveni d'Hostaleria als treballadors/es que els hi pertoca i començar a aplicar el Conveni de Col·lectivitats, amb les perdues salarials i de drets que això suposa.
La secció sindical, en coordinació amb la Federació de Serveis, ha decidit prendre totes les mesures necessàries per impedir aquest atac flagrant a les condicions de treball, que ha contat amb la connivència dels membres del comitè de la USO i la UGT.

Més informació a ccoo7itria.blogspot.com i a @ccoo7itria

3 comentaris:

  1. clicks bazaar is one of the leading digital marketing agency in india and provides all digital marketing realated services and have branches in digital marketing agency in banglore ,digital marketing agency in chennai ,digital marketing agency in noida .

    ResponElimina
  2. The company has agents in the countries exporting pesticides of all kinds of natural and chemical, as the company imports German vaccines that work to exterminate insects of various types and sizes.
    شركة مكافحة حشرات بالطائف
    شركة رش مبيدات بالطائف
    المبيدات الحشرية الكيميائية
    شركة الانوار لرش المبيدات

    ResponElimina