divendres, 5 de desembre del 2014

50 anys després, la feina ben feta continua tenint bons resultats.


Aquests darrers dies estem celebrant el 50è aniversari de la creació de les CONC. Aquest esdeveniment va donar pas a la creació (entre altres) de les primeres delegacions comarcals de CCOO i de les seccions sindicals dels primers comitès d'empresa.

Nosaltres som molt conscients de la importància que a les empreses hi hagi comitès i seccions sindicals que defensin els drets dels seus treballadors/es.

Un exemple: fa uns dies 2 treballadores de l’ajuntament d’Olesa de Montserrat van estar a punt de perdre la seva feina. En principi, havien de ser subrogades per una nova empresa. Però, aquesta es va negar i pretenia acomiadar-les. Veient això, aquestes treballadores es van posar en contacte amb nosaltres.

Doncs bé, fent valer el dret de subrogació que tenim reconegut en el nostre conveni (article 31), des de la “Secció Sindical de CCOO de 7 i Tria” hem aconseguit que aquestes 2 treballadores no perdin el seu lloc de treball i per tant continuïn amb les tasques que fins ara venien desenvolupant a l’ajuntament d’Olesa de Montserrat.

El diàleg, la força, la feina ben feta i sobretot el fet de tenir la raó com a aliada són els factors en els que es basa la nostra tasca com a delegats/des sindicals.  
I, en això estem, continuem i seguirem.


D’aquí aquest títol...

1 comentari: