dilluns, 16 de febrer del 2015

VALORACIÓ ASSEMBLEA INFORMATIVA TREBALLADORES I TREBALLADORS 7 I TRIA CONVENI HOSTALERIA





El passat dijous 12 de febrer, des de la “Secció Sindical de CCOO de 7 i Tria” vam convocar una assemblea informativa i participativa, oberta a les treballadores i treballadors d’Hostaleria, a la seu de CCOO (Via Laietana nº 16, 4ª planta, sala 46), amb el següent ordre del dia:
*L’empresa 7 i Tria imposa el canvi de conveni d'aplicació a tot el personal vinculat al “Conveni d'Hostaleria”, volent  passar tot el personal afectat al “Conveni de Col·lectivitats”.
*Recurs al TLC per part de la Secció Sindical de CCOO i situació actual.
*Torn obert i participatiu de propostes.

Amb l’assistència de diverses treballadores del sector d’Hostaleria, d’escoles de Barcelona i del Baix Llobregat, vam donar explicació de tots aquests punts esmentats amb anterioritat, quedant clares les propostes que aporta la Patronal del sector.
Seguidament, vam presentar les nostres propostes i vam donar resposta a tots els dubtes que aquells punts van generar. Tot el personal assistent a l’assemblea va posar de manifest el seu total rebuig al canvi de conveni d’Hostaleria a Col·lectivitats.
Per últim vam explicar que, el proper dimarts dia 17 de febrer tindrem una altra reunió amb l’empresa, on la “Secció Sindical de CCOO de 7 i Tria” presentarem les nostres propostes al respecte d’aquesta qüestió amb total voluntat negociadora, per tal d’arribar a un acord.


Des de CCOO tenim molt clar que els drets o es lluiten o es perden. Per això, continuarem treballant amb responsabilitat, com hem fet i fem sempre, defensant els drets de totes i tots els treballadors/es de la nostra empresa.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!!


 “Secció Sindical CCOO 7 i Tria”


2 comentaris:

  1. Voluntat negociadora, sí. Però, no de qualsevol manera...

    ResponElimina

  2. clicks bazaar is one of the leading digital marketing agency in india and provides all digital marketing realated services and have branches in digital marketing agency in banglore ,digital marketing agency in chennai ,digital marketing agency in noida .

    ResponElimina