dimecres, 18 de febrer del 2015

INFORMACIÓ REUNIÓ AMB EMPRESA CANVI CONVENI HOSTALERIA A CONVENI COL·LECTIVITATS.


Ahir, dimarts dia 17 de febrer, membres representants del “Comitè d’Empresa” vam tenir una reunió amb l’empresa, amb un únic punt a tractar, referent al fet que aquesta pretenia imposar el canvi de conveni d'aplicació a tot el personal vinculat al “Conveni d'Hostaleria”, volent  passar tot el personal afectat al “Conveni de Col·lectivitats”.

El recurs de mediació que vam presentar al TLC, com a “Secció Sindical de CCOO de 7 i Tria”, obliga a l’empresa a dur a terme un procés de negociació amb la Representació Legal dels Treballadors/es.

Des de la “Secció Sindical de CCOO de 7 i Tria”, exercint la nostra responsabilitat i amb
total voluntat negociadora per tal d’arribar a un acord, vam convocar una assemblea de treballadors/es per tal de presentar unes propostes consensuades i poder dur a terme un procés de canvi amb garanties.

Finalment, seguint el full de ruta proposat per CCOO, vam ser capaços d’arribar a un acord amb l’empresa, que d’una vegada per totes ha desencallat aquesta qüestió tan feixuga.

Des de CCOO 7 i Tria tenim molt clar que els drets o es lluiten o es perden. Per això, continuarem treballant amb responsabilitat, com hem fet i fem sempre, defensant els drets de totes i tots els treballadors/es de la nostra empresa.



 “Secció Sindical CCOO 7 i Tria”

1 comentari: