divendres, 13 de març del 2015

Darrer? capítol d’en LLES: NI PA’ TI, NI PA’ MI.

Sí, la veritat és que s’ha fet esperar. Però, des del passat dimarts dia 10 de febrer, tinc un nou vestit. No me l’han fet a mida, tampoc recull tot el que vaig demanar a la meva carta dels Reis d’Orient, però m’escau força bé.

Per fi, els meus pares han posat fil a l’agulla (mai millor dit) i el resultat que ha sortit és força maco i n’estic content.

La pena és que han calgut més de 4 anys per a que els meus pares entenguessin que el vestit que portava des de feia un temps m’estava quedant per moments petit i antiquat. De fet, un d’ells feia molt temps que ho veia molt clar. Però, l’altra no. I, ja se sap que les coses de parella...

Fins i tot, em feia vergonya sortir al carrer, i veure com els meus amics i amigues any rere any anaven estrenant vestits nous. No gaire luxosos, però sí nous.

Després de 1.540 dies d’anades i vingudes al sastre, de xerrades interminables amb poca convicció negociadora per part d’alguns, s’ha imposat allò que deuen ensenyar a la Universitat, a 1r curs de “Negociació Col·lectiva”. Em refereixo a la regla màxima per excel·lència d’aquesta assignatura.  Per tots i totes coneguda com: “NI PA’ TI, NI PA’ MI”.


Sí, amigues i amics, perquè d’això es tracta. Quan 2 han de seure a parlar i a negociar per a intentar arribar a acords, es ben sabut que totes dues parts han de cedir, almenys una mica. Aquest estira i afluixa és relativament necessari doncs, cal partir de la base que ningú té la veritat absoluta. 
I, em fa greu dir-ho. Però, els meus pares, per separat, tampoc. Junts són, no només més forts, sinó també millors. I, sembla que ara s’han adonat. 
Us vull donar les gràcies de tot cor. Així doncs,  eh voilà!!  

Ara, però, vull presumir d’ ell i lluir-lo arreu. Que tothom ho sàpiga!!

Per cert, si voleu podeu llegir els anteriors capítols de la meva història al blog de la “Secció Sindical de CCOO de 7 i Tria” (http://7itria.ccoo.cat/). Són els següents:
*Capítol 1: Diari d’en LLES.
*Capítol 2: En LLES  a l’escola.
*Capítol 3: Carta d'en LLES als Reis Mags d'Orient (o a qui es vulgui donar per al·ludit).
Fins d’aquí a...

P.D.: Els integrants de la “Secció Sindical de CCOO de 7 i Tria” desitgem que tinguis molts dies de tranquil·litat i de felicitat.

Que et vagi molt bé LLES!!
Ens veiem!!

Salut!!

1 comentari: