dimecres, 17 de juny del 2015

Assemblea Sindical Oberta Jove.

Assemblea Sindical Oberta Jove



Inscriu-te AQUÍ o bé trucant al 934 812 724
Vine, ajuda’ns a ser més útils! Si tu participes CCOO avança!

VOLEM SENTIR LA TEVA VEU
L’Assemblea Oberta ens ha de servir per analitzar allò que hem fet bé, fer autocrítica d’allò que no, i treure propostes i conclusions pe millorar i canviar tot allò que considerem.
L’1 de maig va començar un procés de debats que ens duran a una gran Assemblea Sindical Oberta general a principis de novembre. AccióJove hi participarem fent una assemblea jove aquest 20 de juny. Serà un procés participatiu obert on no és necessari estar afiliat o afiliada per participar.
L’assemblea durarà un matí, la celebrarem al local sindical de via laietana, i serà dissabte 20 de juny.
De que parlarem? El debat serà obert, però algunes de les preguntes que ens farem seran:
Com tenir més presència? Quines decisions s’han de consultar als afiliats i afiliades? Nous espais de participació? Quin paper ha de jugar el Sindicat en les reivindicacions i els moviments socials? Com organitzar els col·lectius que tenen més difícil l’accés al mercat de treball com els i les joves i les persones en situació d’atur? Que és el més prioritari? 
Augmentar salaris, reduir jornada, la estabilitat laboral, millorar les condicions de treball, la promoció professional...? Com garantir la igualtat entre homes i dones en el món laboral? Com facilitar que tothom pugui participar en la negociació del seu conveni, 

Cal buscar altres formes de lluita per defensar les nostres reivindicacions més enllà de la vaga? Està justificat rebre subvencions institucionals en reconeixement del paper social que juga el Sindicat?...

Volem un sindicat millor, més fort, més cohesionat i amb més representació. Aquest debat ha de servir per redefinir-nos, per veure que i com hem de canviar. La participació és importantíssima, i com a joves hi tenim un paper fonamental. Està el sindicat representat els nostres interessos degudament? Si podria fer-ho millor, que és el que hauria de canviar?

1 comentari: