dimarts, 10 de març del 2020

Indicacions i informacions sobre l'evolució del coronavirus COVID-19 respecte del món del treball.


En les darreres setmanes ha sorgit una certa preocupació social per l'evolució del coronavirus COVID-19, malaltia contagiosa sorgida a la Xina que ha afectat persones de diferents països.
Ahir, 9 de març, el Consell de Relacions Laborals de Catalunya va acordar un document de recomanacions per a empreses i persones treballadores sobre el coronavirus.
Respecte a aquesta informació:
*CCOO seguirà les recomanacions de les autoritats sanitàries amb la voluntat de contribuir responsablement a les actuacions de salut pública.

*CCOO defensarà la negociació col·lectiva de les mesures concretes de prevenció i reorganització que s’hagin de prendre en cada empresa.

*CCOO ha consensuat un document en el Consell de Relacions Laborals (CRL) format pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i CCOO, UGT, FOMENT i PIMEC. Aquest document, del 9 de març de 2020, és revisable en funció de l’evolució de la situació. Demanem a totes les persones delegades de CCOO la seva col·laboració per seguir aquestes recomanacions.

*CCOO té la voluntat de mantenir tota l’activitat laboral i sindical que permetin les mesures de salut pública recomanades, reforçant la comunicació i l’acció digital per sostenir les accions que quedin afectades per mesures de prevenció, contenció o tractament de la malaltia.

Mantenim en tot moment el contacte amb les autoritats sanitàries i laborals amb la voluntat de reaccionar amb diligència als canvis que es puguin produir en la situació. Informarem amb rapidesa a totes les persones delegades de CCOO.

També, podeu trobar més informació en el següent enllaç:
 http://ensenyament.gencat.cat/ca/inici/nota-premsa/?id=383825


3 comentaris:

  1. Group therapy allows all clients in an inpatient rehab to share their experiences in a professionally moderated setting. This can include free-sharing, guided sharing, group activities, movies or films related to substance abuse, worksheets and more.

    Discussed previously in this article, family therapy can be an important part of treatment. Often family members are deeply affected by the drug use of their loved ones and part of the healing and relationship building process is to address and help to "correct" these issues. However, it's important to understand that if your family member is currently using drugs or alcohol or is a contributor to your addiction, they will likely not be included in your therapy sessions. This is for your own safety and well-being.
    recovery quotes
    addiction recovery quotes

    ResponElimina
  2. Amazing information about pandemic I've never read before any blog thanks for sharing.

    From Couponado

    ResponElimina
  3. I hope that we are seing the back of this virus sooner rather than later.

    Refermate

    ResponElimina