dilluns, 5 de juliol del 2021

Com està la negociació del "IV Conveni del Lleure"?

 

El passat dijous 17 de juny, CCOO vam donar el tret de sortida a una sèrie d'accions i mobilitzacions que tindran lloc, en cas que la Patronal continuï amb el bloqueig del conveni col·lectiu. Era una primera acció d'altres que vindran, i que volia deixar un missatge ben clar a la Patronal:

Després de 16 anys de la primera signatura, el "Conveni del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya"  s'ha quedat enrere; creant una vulnerabilitat absoluta als seus treballadors i treballadores. No serem les treballadores del sector les que paguin aquesta crisi!

Aquí teniu l'enllaç amb un petit vídeo de la concentració que vam portar a terme: https://youtu.be/SZk4EnJy_xc

 

Com a segona acció per a desbloquejar la negociació del Conveni, el passat dimarts 22 de juny vam tenir una mediació al Tribunal Laboral de Catalunya a on els sindicats, per iniciativa de CCOO, vam portar a la Patronal.

Des de la part sindical vam demanar que es concretessin les propostes patronals, donat que de moment no hem rebut resposta a les que nosaltres sí que hem fet.

Segons la Patronal no hi ha bloqueig, sinó una dificultat comunicativa.

Però, bloqueig no només és no seure a negociar. També és negar-se a assumir propostes i no fer-ne de noves. No voler parlar d’augments salarials, però sí de règim sancionador. Això, també és bloqueig!

Ara per ara, hem concretat una nova reunió de negociació el proper dijous 8 de juliol, on esperem avenços per la part patronal.

La part sindical no hem tancat el TLC, pendents de poder demanar tutela en cas que la negociació no avanci com cal.

Aquí, podeu veure aquesta informació explicada de manera visual: https://youtu.be/Vuy7py-8clA

Us anirem informant...


https://educaccio.cat/2021/lleure/mediacio-amb-les-patronals-conveni-col-lectiuvideo/

 

#CCOOLleure

1 comentari:

  1. Uluslararası birçok televizyon kanalı artık internet üzerinden izlenebiliyor. Bunlara örnek olarak türkiye de canlı tv izle aramasında yerini alan canlitv.center adresi gelmekte. Bu adreste tlc izle gibi kanallari HD kalitede yayinlamaktadir.

    ResponElimina