dimecres, 14 de maig del 2014

Eleccions Comité d'Empresa 7 i Tria.

La propera setmana, del 20 al 22 de maig, ambdós inclosos, es portaran a terme unes noves eleccions al "Comitè d'Empresa" de 7 i Tria.
Volem agrair la col·laboració i el recolzament de les treballadores i treballadors de l'empresa que ens acompanyeu en aquesta ocasió, formant part de la vostra/nostra candidatura. Una candidatura molt representativa i variada. És variada perquè, en formem part tant Monitors/es de Menjador com Coordinadors/es de Menjador. Tant Cuiners/es com Auxiliars de Cuina i de Neteja. Tant pesonal d'Oficina com d'Activitats Extraescolars, etc. És representativa perquè, en formem part treballadors/es de l'empresa d'arreu del territori: Barcelonés, Baix Llobregat, Osona, Tarragonés, Maresme, Vallés, etc.
També, des d'aquí, us demanem a totes i a tots, que ens feu o ens continueu fent confiança. Us demanem que ens doneu el vostre vot en les properes eleccions al "Comitè d'Empresa" de 7 i Tria, per poder continuar fent la feina que estem fent. Ara més que mai, QUANTS MÉS VOTS TINGUEM, MÉS FORÇA TINDREM PER A PODER CONTINUAR INFORMANT I  DEFENSANT ELS DRETS DE TOTES I TOTS ELS TREBALLADORS/ES DE 7 I TRIA!!
Moltes gràcies!!

Ens veiem!!
Salut!!

"Secció Sindical CCOO 7 i Tria"

1 comentari:

  1. Volem continuar treballant per a aconseguir noves fites i nous objectius. Demanem el vostre recolzament i el vostre vot!!

    ResponElimina