dijous, 10 de setembre del 2015

Debat sobre temes educatius amb les candidatures del 27-S.

El proper 27 de setembre la ciutadania de Catalunya estem convocats a unes eleccions per escollir el nostre Parlament. Donar a conèixer quines són les propostes i les opinions de les diferents candidatures i poder-les valorar i debatre de forma directa amb els seus representats és un exercici de qualitat democràtica ineludible que no hauria de faltar a cap campanya electoral.

Des de la Federació d’Educació de CCOO es vol saber quin és exactament el compromís que tenen els nostres representants amb l’educació de Catalunya i que escoltin què es pensa al respecte.

Per tal de conèixer el seu posicionament en aspectes clau, s’ha fet arribar a totes les candidatures amb representació política al Parlament una bateria de preguntes http://educacio.ccoo.cat/2015/09/questionari-candidatures-27S.html i se’ls ha proposat sotmetre-les a un debat obert amb la ciutadania, i molt especialment, amb els membres de la comunitat educativa.

Per això, el proper 15 de setembre, a les 18h, a la Sala d’actes de CCOO (Via Laietana 16, planta baixa), esteu convidats/des a participar a la taula rodona que la nostra federació ha organitzat. 


Es comptarà amb l’assistència de: 
-Sra. Montserrat Navarro en nom de Catalunya Sí que es pot
-Sra. Sonia Sierra en nom de Ciutadans
-Representant a confirmar en nom de Junts pel Sí
-Sr. Fernando Sánchez-Costa en nom del Partit Popular de Catalunya
-Sra. Marta Moreta en nom de Partit Socialista de Catalunya
-Sr. Oriol Gil en nom d’Unió Democràtica de Catalunya
-La CUP encara ens han de confirmar la seva assistència.

Podeu dirigir les preguntes que considereu oportunes a les candidatures seguint algun dels següents enllaços: 


Confiem que l’acte sigui del vostre interès i esperem la vostra presència i participació.

1 comentari: