divendres, 2 d’octubre del 2015

INFORMACIÓ ABONAMENT ENDARRERIMENTS LLEURE

#VaAmbTu
Benvolguts/des companyes i companys,
Tal i com us vam informar des de la “Secció Sindical de CCOO de 7 i Tria”, el proppassat 10 de juny va sortir publicat el “III Conveni del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya”, que estableix una puja salarial d'un 0.5% al setembre de 2014 i un altre 0.5% al gener de 2015. A més d’un 0.5% al gener de 2016.

L'article 45.2 d’aquest conveni estableix que «les empreses disposen de dos mesos a partir de la publicació del text al DOGC per fer front als endarreriments corresponents a 2014 i 2015». Per tant, el 10 de setembre de 2015 les empreses ho haurien d'abonar.

Això vol dir que, el 10 de setembre 7 i Tria hauria d'haver fet el pagament dels endarreriments generats de setembre a desembre de 2014 (0.5%) i de gener a setembre de 2015 (0.5%). L'empresa va exposar la voluntat de seguir l'articulat de la llei i, nosaltres vam confiar-hi.

Però, 7 i Tria no ha abonat els endarreriments i exposa que té la intenció de fer-ho a la nòmina d'octubre. Aquest comportament és intolerable i més tenint en compte que, més enllà de no complir la llei, la gerència de 7 i Tria va ser un dels membres signants del “III Conveni del Lleure” per part de la patronal i per tant és perfectament coneixedora de l'article 45.2.

Per tot això, la “Secció Sindical” prendrà les mesures necessàries per tal que ens efectuïn el pagament dels endarreriments de manera immediata!

A més, per tal que pugueu fer seguiment de tota la informació que vagi sorgint al respecte d’aquesta temàtica, us recordem les adreces del Bloc, del Twitter i l’E-mail de la “Secció Sindical de CCOO de 7 i Tria”:


-Twitter: @ccoo7itria

-E-mail: cocos7itria@gmail.com

#Si signeu, compliu! #VolemElQueÉsNostre #ProuEnganys #7iTriaPagaJa

“Delegades i Delegats Secció Sindical CCOO 7 i Tria”



2 comentaris: