divendres, 13 de març del 2020

13 de març de 2020: Primers resultats en defensa de les treballadores del Lleure i de Col·lectivitats


Aquest matí, representants del Comitè d’Empresa s’han reunit amb l’empresa per valorar la situació que s’està vivint actualment arreu.

Aquesta tarda, sindicats i patronals del sector del Lleure han mantingut una reunió (per posar fre a les actuacions unilaterals d'algunes empreses que hem denunciat avui mateix), on s’ha arribat a consensuar un acord que us adjuntem.

Després d'una negociació extensa i complicada per la situació, hem aconseguit paralitzar qualsevol mena d'actuació que afecti les relacions laborals del personal treballador afectat pels tancaments de centres educatius i suspensió d'activitats.

Tot i que en aquesta informació posa que s’han reunit les parts negociadores del “Conveni sectorial del Lleure, també és extensiva a tot el personal treballador que es regeix pel “Conveni de Col·lectivitats”, donat que 7 i Tria també forma part de la patronal d’aquest sector.


Caldrà continuar atentes a l’evolució de la situació a les actuacions de les autoritats públiques. És per això que ens hem convocat a una nova reunió el dilluns 16 a la tarda.

Us recordem que, per qualsevol actuació patronal que considereu irregular us podeu posar en contacte amb el sindicat al següent correu electrònic específic:

Consulta aquí l’ACORD SIGNAT

1 comentari: