dimecres, 15 d’octubre del 2014

PRESENTACIÓ “SECCIÓ SINDICAL CCOO 7 I TRIA”

Benvolguts/des companys/es,
Des de la “Secció Sindical de CCOO de 7 i Tria” us volem donar la benvinguda a aquest nou curs escolar, que fa  poc que acabem d’engegar.
La gran majoria de vosaltres ja ens coneixeu però per als/les treballadors/es que és el vostre primer curs escolar amb “7 i Tria”, volem que sapigueu que podeu comptar amb nosaltres per a qualsevol qüestió laboral que se us pugui plantejar.
Nosaltres formem part del “Comitè d’Empresa” de 7 i Tria”. Un comitè que es va constituir el passat mes de maig arrel de la convocatòria d’unes eleccions. En aquelles eleccions, una vegada més, CCOO vam ser la força sindical més votada, la que va rebre més suport per part dels/les treballadors/es de la nostra empresa. Fruit d’això, vam obtenir 12 dels 23 representants que formem dit comitè.

Tot i això, la coalició formada per USOC (11 representants) i UGT (2 representants) van assolir els òrgans directius del “Comitè d’Empresa de 7 i Tria” (Presidència i Secretaria respectivament). Això ha fet que la nostra motivació per continuar treballant pels treballadors/es de la nostra empresa sigui encara, si hi cap, més forta. Per aquest motiu, ens posem i continuarem treballant al vostre costat.

Tot seguit, us adjuntem diferents adreces per tal que, si voleu, pugueu seguir i compartir amb nosaltres notícies del sector del Lleure i de l’actualitat més punyent. Són les següents:
*SECCIÓ SINDICAL CCOO 7 I TRIA:
           -E mail: cocos7itria@gmail.com
           -Bloc: http://ccoo7itria.blogspot.com.es/
           -Twitter: @ccoo7itria

Dit això, i sense faltar a la veritat, volem dir-vos que cada vegada som més els treballadors/es de l’empresa que estem afiliats/des a CCOO. Sí, som molts/es però no suficients. Per aquest motiu, us engresquem a afiliar-vos al nostre/vostre sindicat.

Els i les membres de la “Secció Sindical de CCOO de 7 i Tria” desitgem que la nostra empresa creixi i millori. Però, col·laborar i treballar per fer créixer i  millorar “7 i Tria”, no ha d’estar renyit amb defensar i lluitar pels drets de tots i totes els treballadors i les treballadores que en formem part.

Per últim us volem dir que, per a qualsevol qüestió del vostre interès, també us podeu posar en contacte amb nosaltres, mitjançant els següents telèfons:
*Lleure:
-Noemí Rodríguez: 690 986 982
-Sílvia Sanz (Osona): 699 625 321
-Gema Rodríguez: 636 416 259
-Jordi Güell: 618 671 347
*Hostaleria:
-Encarna Palacios: 696 529 870

*E-mail Secció Sindical: cocos7itria@gmail.com
SECCIÓ SINDICAL 7 I TRIA CCOO CATALUNYA


1 comentari: